fredag 21. november 2008

Den store riggedagen

I går, torsdag, var det klart for rigging av stand. Vi var rimelig spente på om ting ville fungere slik vi hadde tenkt oss det. Det er ikke bare bare å kjøre inn en buss når man ikke helt vet hvordan innkjøringspartiet og standplassen er tilrettelagt. Det skal nevnes at vi vakte en del (positiv) oppmerksomhet da vi kjørte inn med bussen i går. Det var tydelig at de andre stand-deltakerne både litt imponerte og nyskjerrige på hvem vi var og hva vi skulle med bussen..

I tillegg til innkjøring var det mange andre elementer som skulle på plass: teppelegging, strøm, samt møbler som skulle hentes og settes opp. Sist men ikke minst, måtte datasystemet (Bibliofil) på plass. Men i går var dagen da ALT fungerte - fra A til Å. Alle som skulle hjelpe til, kom presis og jobbet raskt og effektivt. Det tar vi som et godt tegn for resten av helga.


(Teppelegging)


(Det begynner å nærme seg et bra resultat..)

Bokmessa er først og fremst preget av komersielle aktører. Kontrasten er tydelig, også der vi er plassert. Vår nærmeste stand-nabo er Egmont - Serieforlaget. De hadde mange som jobbet med oppsetting i går, og som tydelig var drillet i det de drev med. Det har blitt en stor og flott stand som vil bringe mange publikummere mot området. Det tror vi er en fordel for oss.

Et av delmålene for oss har vært å vise den ikke-komersielle delen av Bok-Norge. Det syns vi at vi har klart å få til med standen vår. Et rullende, operativt bibliotek, hvor vi reklamerer for Akershus-bibliotekene spesielt, men også for bibliotekene generelt.
I dag braker det løs klokka 11:00. Vi gleder oss, og håper flest mulig vil komme innom oss i helga!

Ingen kommentarer: